"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби

Зимова перерва - час зборів. Українські клуби виходять з відпусток і починають готуватися до весняної частини чемпіонату

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана…

Тотальна економія охопила більшість представників Прем'єр-ліги, крім традиційної двійки: "Шахтар" та "Динамо". "Дніпро" вже економить. 

А от інші клуби працюють в режимі економ-класу. Ми пропонуємо розглянути, де у 2016-му готуватимуться до єврокубків (18 лютого ЛЄ та 26 лютого ЛЧ), 1/4 фіналу Кубка України (2 березня) та весняної частини чемпіонату (5 березня) футбольні клуби з України.

Почнемо з найслабших.

"Металург" Запоріжжя

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 1Клуб на межі зникнення. Власник команди В'ячеслав Богуслаєв відмовився фінансувати "Металург". Нового інвестора не знайшли. Гравці покидають команду. Наразі мова про збори не йде. Цілком можливо, що "Металург" не дограє чемпіонат.

"Говерла"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 2Команда Шуфрича ще не визначилася з місцем проведення зборів. З грошами там проблеми, тому готуватися розпочнуть на Закарпатті. А там і Туреччина буде, якщо тренер Грозний виб'є гроші.

"Чорноморець"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 3Одеський клуб Клімова вийде з відпустки 14 січня. Готуватися будуть на власній базі в Совіньоні. Після цього у них запланований один збір в Туреччині у лютому.

"Металіст"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 4Безгрошів'я, кажете! "Металіст" планує вийти з відпустки 14 січня. Розпочнуть підготовку на базі у Харкові, де немає опалення, не було і світла. Після цього, орієнтовно 24 січня, клуб вилетить до Туреччини. 

Взагалі Курченко готовий організувати "Металісту" два закордонні збори. Де саме буде другий збір - наразі невідомо. Але останнім часом "Металіст" обирав Туреччину.

"Олімпік" 

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 5Донецький клуб Колесникова-Гельзіна підготовку розпочне у січні в Києві. Вони, як і минулого року, братимуть участь у Меморіалі Макарова. У середині лютого буде двотижневий збір в Туреччині.

"Сталь" 

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 6 У клубі Тарути йде перерозподіл влади. Нещодавно президентом став колишній спортдиректор донецького "Металурга" Ісраелян. Наразі команду може покинути головний тренер Мазяр. Ходили чутки, що клуб взагалі припинить своє існування, але це лише страшилки задля більшого успіху в інформаційній війні. "Сталь" запланувала два збори в Туреччині.

"Карпати"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 7У Львові також зміни. Тренер Ігор Йовічевіч команду покидає. Поки що її тренуватиме "вічний" Дячук-Ставицький. 

Раніше "Карпати" полюбляли готуватися у Туреччині. Як буде цього разу - невідомо. У середині січня команда вийде з відпустки.

ФК "Олександрія"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 8Два збори в Туреччині. Один двотижневий із 17 січня. Другий - у лютому. 

Наразі команда тренується вдома.

"Ворскла"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 912-о січня "Ворскла" вийшла з відпустки, зібравшись у Полтаві. 

Спочатку готуватимуться вдома, а вже 24 січня поїдуть до Туреччини на два тижні. 

Також з 10-го лютого у "Ворскли" запланований другий збір - знову у Туреччині на два тижні.

"Волинь"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 1015 січня у "Волині" буде медогляд. До 24 січня команда тренуватиметься в Луцьку, а потім відправиться до Туреччини на два тижні.

Другий двотижневий збір у Туреччині пройде в лютому після 5-ти денної перерви в Луцьку.

"Дніпро"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 11Клуб Коломойського розпочав справжню економію. Щоправда, вона полягає в тому, що клуб 13 січня відправиться на перший двотижневий збір до Туреччини. Вже потім, 25 січня, "Дніпро" полетить до Іспанії і повернеться 10-о лютого. З 13-го по 25-е лютого "Дніпро" буде на зборах у Туреччині.

"Зоря" 

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 12Луганський колектив збереться 15-го січня. Тренуватиметься в Україні до 28 числа. Планують бути у Запоріжжі. 

З 28-січня поїдуть на двотижневий збір до Туреччини. У лютому також два тижні проведуть у цій країні. 

"Динамо"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 13 Чемпіон України вже вийшов з відпустки. З 12 по 28 січня "Динамо" проведе перший збір в іспанській Марбельї. Другий збір у Марбельї відбудеться з 2-го по 18-е лютого. 

Вже 26 лютого підопічні Реброва зіграють матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Ман Сіті".

"Шахтар"

"Мажори" в США, а середнячки до Ердогана: Де зимують українські футбольні клуби  - фото 14Клуб Ахметова поїхав у США 10-го січня. Там "гірники" візьмуть участь у Florida cup. 

Вже 30-го січня "Шахтар" повернеться до України, а за кілька днів після цього полетить на два тижні до Іспанії.

Вже 18 лютого команда зіграє з "Шальке" у плей-офф Ліги Європи.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme