"Курченко-півень", піар на "Металурзі", шедевр Гонсалеса та інші цікавинки туру Прем'єр-ліги

10-й тур української Прем'єр-ліги подарував відчуття, що "пацієнт скоріше мертвий, ніж живий". Футбол в Україні нагадує першість, де команди грають, але незрозуміло для чого і для кого

"Курченко-півень", піар на "Металурзі",…

Головні цікавинки туру в щотижневому огляді від Depo.ua.

"Металург" став частиною передвиборчої піар-кампанії


 Запорізький клуб, який вирішили вбити власники - родина Богуслаєвих - через високі ставки на місцевих виборах у боротьбі з Ахметовим, підхопила місцева влада на чолі із мером Сіном. Він, до слова, також йде на місцеві вибори - яскравий хід. Головні конкуренти Сіна - Микола Фролов від БПП "Солідарність", підтримуваний Богуслаєвим, та "ахметівець" Володимир Буряк. Також до боротьби за клуб долучився і губернатор Самардак, якого призначав Порошенко. Але головний піар робить саме Олександр Сін. Чи допоможе йому це? Навряд чи. Щодо самого клубу - його тягнутимуть до зими. Команда не буде отримувати грошей, а матчі основного складу та команд U-21 і U-19 фінансуватимуться з бюджету міста та Запорізької обласної федерації футболу на чолі з Межейком. 

У 10-му турі команда виходила на матч перед майже повним стадіоном "Славутич-Арена". Фанати прийшли підтримати команду у скрутний момент. А "Металург".... влетів "Олімпіку" - 0:3. Коментувати більше немає чого. Саме існування команди з такою грою викликає лише запитання: Для чого?.

"Курченко - півень"

"Як мені дивитися в очі гравцям, які чотири місяці не отримують зарплату?". Такі слова пролунали з вуст головного тренера "Металіста" Севідова після домашньої нічиєї зі "Сталлю".

"Курченко - півень", - писали фанати про власника, який гроші зажав.

Але результат на табло - 1:1.

Гол Чигринського

Всі вже трішки, мабуть, і підзабули про захисника Дмитра Чигринського, який вигравав з "Шахтарем" Кубок УЄФА, пограв у "Барселоні", а потім тривалий час лікувався від травм. Вони його замучили. Але у "Дніпрі" він, можливо, і заграє.

На вихідних забив перший гол у ворота "Олександрії".

Прогулянка "Динамо" у Полтаві, а "Шахтаря" - у Львові

Лідери чемпіонату здобули переконливі перемоги. "Динамо" у Полтаві розтрощило "Ворсклу" - 4:0. 

"Шахтар" у Львові переміг "Чорноморець" - 2:0.

Галицька битва та вбита "Волинь"

"Карпати" приїхали до Ужгорода на принципове галицьке протистояння із "Говерлою". Воно вийшло досить цікавим. Львів'яни повністю переграли ужгородців-"динамівців" - 2:0.

"Волинь" вдома билася із "Зорею". Луцька та Луганська команди були головними конкурентами у боротьбі за 4 сходинку. Перед 10 туром "Волинь" випереджала "Зорю" на 1 очко. Але поразка 0:3 відкинула лучан на 5-у єврокубкову сходинку. 

Шедевр туру

Голом туру став успішний прорив "динамівця" Гонсалеса в матчі з "Ворсклою".

Турнірка


Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme