Як у Німеччині грає збірник Юрченко, якого в Ахметова назвали слабаком (СТАТИСТИКА)

Вихованець "Шахтаря" Владлен Юрченко пробивається в основу леверкузенського "Байєра", а у Ахметова вважають збірника слабаком

Як у Німеччині грає збірник Юрченко, яко…

Владлен Юрченко - 21-річне майбутнє українського футболу. Вихованець "Миколаєва" та "Шахтаря", який влітку 2014-го втік від Ахметова до Німеччини, вже зараз пробивається в основу леверкузенського "Байєра". Стабільно грає за молодіжну збірну України. 

У Німеччині "Байєр" є клубом з ТОП-5. У минулому сезоні він посів 4-ту сходинку в Бундеслізі, а в нинішньому йде шостим і грає у Лізі чемпіонів. 

Амплуа Юрченка - атакуючий півзахисник.

В сезоні 2014/2015 Юрченко грав за другу команду "Байєра". Але засвітився і у першій команді. 24-го вересня в матчі Бундесліги проти "Аугсбурга" наставник леверкузенців Роджер Шмідт випустив українця на 46 хвилині матчу. Він зіграв 45 хвилин, "Байєр" переміг 1:0. У сезоні 2014/2015 Юрченко ще двічі вийде на заміну в Бундеслізі і проведе на полі у складі "Байєра" загалом 56 хвилин. 

Також Владлен грав за українську "молодіжку" - матчі проти Ліхтенштейна та Німеччини.

Цього футболіста разом з іншими збірниками, які втекли від Ахметова, у "Шахтарі" вважають "слабаками". Подивимося на "слабака" у дії. 

Манера гри 

Юрченко може виконувати роль плеймейкера.

На відео номер 10

Вміє віддати націлений пас з глибини.

Він може зіграти як у центрі, так і на обох флангах. У більшості моментів Юрченко грає на атаку. Типовий атакувальний півзахисник, який відкривається під передачі партнерів, забиває голи.

Сезон 2015/2016

"Ахметов - слабак": Як у Німеччині грає ображений "Шахтарем" збірник Юрченко - фото 1

У нинішньому сезоні Владлен Юрченко дебютував у Лізі чемпіонів, забив гол за основну команду в Кубку Німеччини та вийшов на заміну в матчі Бундесліги.

Юрченко у Лізі чемпіонів

Українець вийшов на заміну (78 хвилина) в матчі групового раунду "Байєр" - Рома" (4:4). 

За 12 хвилин Юрченко віддав 3 передачі (100% точних), 1 раз сфолив. Отримав оцінку 6.17 за матч.

Юрченко у Бундеслізі

Владлен вийшов на 86 хвилині матчу "Байєр" - "Штуттгарт" - 4:3. Знову віддав лише 3 передачі (100% точних). Більше ніяких техніко-тактичних дій на його рахунку не було. Оцінка - 6.08.

Юрченко у Кубку Німеччини

Найкращий матч Ючренка за основну команду "Байєра" відбувся в Кубку Німеччини проти "Вікторії" (6:0). Юрченко випустили на 56 хвилині матчу. Він віддав гольовий пас та сам вразив ворота суперника. Оцінка - 8. 

Гольовий пас Юрченка на Кісслінга. рахунок став 5:0.

Гол Юрченка - 6:0.

Контракт Юрченка

Влітку 2014 року Юрченко підписав з німецьким клубом контракт на 2 роки. Він добігає кінця влітку 2016 року.

Трансферна вартість

Портал Transfermarkt.de оцінює Юрченка у 250 тис. євро.

Юрченко у складі молодіжної збірної України

Владлен зіграв три матчі за "молодіжку" у відборі на ЧЄ-2017. Україна всі три гри програла - Македонії (0:1), Ісландії (0:1) та Франції (0:2). Всі матчі Юрченко розпочинав з перших хвилин. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme