2020 рік щура: Як змінити життя в Новому році

Україна зустріла 2020-й рік. І саме час подумати, як змінити своє життя в ньому. Рецепт є

2020 рік щура: Як змінити життя в Новому…

Depo.ua дає кілька порад як можна покращити і змінити своє життя в Новому році. 

1). Не намагайтеся контролювати все навколо. Людина здатна проконтролювати лише незначну частину свого життя. Чужі принципи, поведінку і правила контролювати неможливо. Намагання це робити нищить вашу нервову систему і ви втрачаєте здоров'я. Відпустіть ситуацію і ви побачите, наскільки щасливішим стане ваше життя. 

2). Не нехтуйте лінивим усамітненням. Дехто боїться самотності, а хтось до неї прагне. Важливо розуміти, що кожна людина має приділяти час самій собі. І цей час варто присвятити "нічогонеробленню", оскільки в ці моменти найкраще відновлюється психіка і кожен може краще аналізувати все, що відбувається в житті. 

3). Навчіться вимикати телефон. У сучасному світі робота, соціальні мережі і все життя перетікає у віртуальність. Нам важко розпрощатися з гаджетами. Смартфони стали нашим каналом зв'язку із зовнішнім світом. Ми спілкуємося там, працюємо так, проводимо більшу частину свого дня - там. Але вже доведено, що залежність від смартфона стає хворобою. Смартфони втомлюють наш мозок. Тому важливо навчитися вимикати їх бодай на кілька годин у день, заміняючи їх книжкою чи простими буденними справами. Ви одразу почуватимете себе краще, хоч на початку будете відчувати легку паніку від самої думки, що ви не на зв'язку. 

4). Припиніть ставити перед собою лише високі цілі. Можна пожити і з простими завданнями, бо чимало людських проблем з'являються через кількість невиконаних цілей. Страждає самооцінка, а життя перетворюється на безперервну низку нереалізованих бажань і намірів. Це постійні нерви і вірний шлях до неврозу. 

5). У вас постійна втома і тривога? Ви заливаєте її алкоголем? Варто просто піти до лікаря та вилікувати свою безкінечну втому і тривогу. Люди бояться слова психіатр, психолог, психоаналітик. Хоча через те, що кожен намагається впоратися зі своїми проблемами сам, ховає їх у своїй голові, у людей їде дах і з'являється чимало різних хвороб. Щоб жити краще, досягати більшого просто підіть і зніміть цю проблему завдяки лікарям. Кілька сеансів і ви назавжди забудете про тривогу і втому. А ще потрібно просто виспатися. Лягте і поспіть кілька днів. Просто їжте, пийте і спіть.

6). Не ображайтеся і не малюйте собі ідеалів. Люди схильні ідеалізувати, а також завищувати очікування. Не очікуйте чогось від когось - вам ніхто не винен, хіба ви дали гроші в борг. Так само, нічого не винні і ви. Не будете ідеалізувати людей, у вашому житті стане менше розчарувань і образ. Взагалі, ображатися не варто, бо це не допомагає в житті, а лише шкодить вашим нервам. 

7). Побільше кохайтеся. Секс - це найпрекрасніше, що є в людському житті. І кожен день, який можна витратити на це заняття - треба цінувати і витрачати саме на секс. Нехай сексу у вашому житті буде більше. А якщо у вас немає другої половинки, повірте, ви такі не одні. Можливо, саме час познайомитися з кимось на вулиці чи в мережі. Будьте відкритими, не бійтеся говорити прямо і в 2020-му році ви точно влаштуєте особисте життя. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme