"Новое время" напише спростування щодо схем Пашинського в "оборонці"

Журнал "Новое время" писатиме спростування щодо одного епізоду своєї викривальної статті про корупцію чиновників в оборонній сфері

Про це заявив нардеп, секретар комітету Верховної Ради України з питань нацбезпеки і оборони Іван Вінник в кулуарах Верховної Ради, передає Depo.ua.

"Уже сьогодні нам відомо, що журнал "Новое время" щодо одного епізоду скинув листа на "Укроборонпром", що писатиме спростування. Я так розумію, що щодо інших трьох епізодів буде така сама реакція", - сказав Вінник.

Нагадаємо, головний редактор журналу "Новое время" Віталій Сич написав у Facebook, що минулого тижня з анонсом на першій шпальті, був опублікований матеріал про схеми, які використовують посадовці в оборонній сфері. У тексті, з посиланням на джерела, йшлося про те, що Пашинський і заступник голови РНБО Олег Гладковський є організаторами схем збагачення на оборонній промисловості держави.

За словами Сича, до нього приходили люди Пашинського, з погрозами "рвати" видання.

18 квітня голова комітету з нацбезпеки та оборони Сергій Пашинський подав позов про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації проти ТОВ "Видавничий дім Медіа-ДК"

Польська компанія Wtórplast планує подати позов до видання "Новое время" і до автора матеріалу про закупівлю БМП-1А. Польська сторона має намір вимагати компенсацію понад 1 млн євро.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme