Держкіно заборонило черговий російський серіал

Державне агентство з питань кіно України скасувало державну реєстрацію та анулювало прокатне посвідчення російського телесеріалу "Людський фактор"(реж. Олександр Замятін)

Про це йдеться в повідомленні Держкіно у Facebook, передає Depo.ua.

Скасування сталася на підставі Статті 15 Закону України «Про кінематографію» (виявлення в документах, поданих суб'єктом кінематографії, недостовірних відомостей).

Сюжет серіалу розповідає про життя дівчини Ані, яка з дитинства живе у величезній комуналці. Завдяки активній роботі та підприємливості, вона знаходить фінанси для переїзду у власну квартиру. Проте дівчина стає жертвою шахрайства і втрачає наявні у неї гроші. Єдиною втіхою Аня вважає свого коханого. Однак він, втілюючи яскравий образ безвідповідального мамія, залишає дівчину один на один з побутовими труднощами.

Нагадаємо, 4 червня 2015 року в Україні набув чинності закон Про внесення змін у деякі закони України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України.

Він передбачає заборону розповсюдження і демонстрації серіалів і фільмів, що містять популяризацію державних органів країни-агресора.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme