UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

1500 грн за ролик: На Київщині вчителька знімала та продавала порно

Жителька міста Буча, що на Київщині, створила приватний канал в одному з месенджерів мережі інтернет, де на замовлення користувачів збувала та розповсюджувала контент порнографічного характеру

Як повідомили у відділі комунікації поліції Київської області, вартість одного такого відео становила 1500 гривень, передає Depo.ua.

За інформацією поліції, після надходження оплати на картку жінка надсилала приватним повідомленням фото та відеозаписи порнографічного характеру користувачам каналу.

Правоохоронці упродовж трьох місяців документували протиправну діяльність 32-річної зловмисниці.

"За ухвалою суду правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання жінки, де вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки, гроші та інші предмети злочинної діяльності, які використовувались для знімання фото та відео роликів порнографічного характеру. Речові докази направлені на експертні дослідження", – йдеться в повідомленні.

Також поліція встановлює осіб причетних до підтримання та функціонування забороненого "бізнесу".

Жінці готується повідомлення про підозру. Їй загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, у Кривому Розі винесли вирок батькам, що два роки ґвалтували маленьку доньку під час зйомок порно.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme