Бурба звернеться до суду через звинувачення Зеленського

Екс-голова Головного управління розвідки Василь Бурба анонсував судовий позив проти президента Володимира Зеленського через його звинувачення у торгуванні інформацією

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Бурба звернеться до суду через звинуваче…
Скріншот

За його словами, саме суд має визначити, чи дійсно Бурба торгував документами та інформацією за винагороду, чи ні.

Про це Бурба заявив під час ефіру ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", пише Depo.ua.

"Виступ президента був доволі емоційний. Такий рівень емоція я собі дозволити не можу як військовослужбовець. Водночас і проігнорувати я не можу слова президента в мою адресу... Щодо торгівлі матеріалами і документами. Пане президенте, хочу вам сказати, що наші іноземні партнери слухаючи ці слова були здивовані", – наголосив він.

Після цього екс-глава ГУР зауважив, що з завтрашнього дня звернеться до суду.

"Тому я змушений з завтрашнього дня звернутися до суду і нехай суд поставить крапку у цьому питанні. Це питання не мені, чи торгує Бурба інформацією. Це питання довіри наших партнерів", – підкреслив Бурба.

Зауважимо, дещо раніше стало відомо, що журналіст Юрій Бутусов заявив, що судитиметься із президентом. Журналіст заявив, що Зеленський його оббрехав.

Нагадаємо, що на прес-марафоні президент охопив велику кількість тем. Зокрема, поскаржився, що керівник його Офісу не подобається Петру Порошенку.

Окрім цього, на думку президента, Бурба не є розвідником, а, радше, СБУшником і бізнесменом. Зокрема, президент заявив, що Бурба отримував ту чи іншу інформацію, продавав її та на цьому заробляв гроші.

Читайте також: Участь Ахметова у держперевороті, "бізнесмен" Бурба та каверзи Росії: Головні меседжі Зеленського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme