Віденський штрудель від Ектора Хіменеса-Браво

Знаменитий шеф-кухар і ведучий кулінарних шоу Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом приготування штруделя

Віденський штрудель від Ектора Хіменеса-…

Інгредієнти

Пісочне тісто: борошно 200 г, борошно на присипку 20 г, масло рослинне 30 мл, цукор 30 г, вода крижана 50 мл, сіль 2 г, яйця курячі 1 шт.

Начинка: яблука (груші) 500 г, родзинки 50 г, чай 1 пакетик, печиво пісочне 100 г, цукор тростинний 50 г, ром 20 мл.

Соус ванільний: молоко 300 мл, яйця курячі (жовток) 3 шт., цукор 50 г, паличка ванілі 1 шт, мука 20 г, цукрова пудра 5 г, морозиво ванільне.

Приготування

1. Замісить тісто. Залиште в холодильнику під плівкою на 10 хвилин.

2. Яблука (груші) очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими дольками.

3. Ізюм замочіть в чаї з ромом. Печиво натріть на крупну тертку.

4. На рушник розкачати тісто завтовшки 2 мм. На тісто викласти начинку і згорнути у вигляді рулету. Штрудель перекласти на деко, змастити яйцем. Запікати в духовці 160 град. 20 хв.

5. Молоко доведіть до кипіння з цукром і ваніллю (з ванільної палички зберіть насіння). Поставте на парову баню і додайте жовток з борошном, постійно помішуйте до загуснення.

6. На тарілку викладіть нарізаний штрудель, декоруйте соусом і кулькою морозива. Посипте цукровою пудрою.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme