У Швейцарії створили рубіновий шоколад

Швейцарський шоколадний гігант Barry Callebaut створив новий вид шоколаду - рубіновий

Наголошується, що раніше визнаними видами шоколаду вважалися чорний, молочний та білий, а тепер на прилавках місцевих магазинів можна зустріти і рубіновий шоколад, передає Depo.ua з посиланням на Independent.

Шоколад має рожевий відтінок, насичений смак і сповнений фруктових ноток. Крім того, рубіновий шоколад має вершкову структуру, як і інші види.

Як розповіли представники фірми-виробника, новий сорт шоколаду намагалися винайти з 1930 року. Шоколатьє впевнені, що рубінова новинка стане хітом серед шоколадних гурманів.

За їхніми словами, для тих, хто спробує рубіновий шоколад уперше, це стане абсолютно новим смаковим досвідом, оскільки новий сорт не гіркий, не молочний і не солодкий.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme