Суп-пюре з печериць: рецепт

Що може бути краще смачного супу похмурого осіннього дня? Тільки суп з грибами

Суп-пюре з печериць: рецепт…

Про користь супових дієт впору складати гімни, а скромні печериці щедро поділяться з тобою вітамінами групи В, вітамінами D, E, PP, залізом, калієм, фосфором. Ці гриби містять 8 видів амінокислот, які не синтезуються організмом людини, а надходять тільки з їжею. Суп-пюре миттю мобілізує твою імунну систему і при цьому збереже стрункі форми, зазначає ДеПо.

Суп-пюре з печериць

Інгредієнти:

- 500 г печериць

- 30 г ріпчастої цибулі

- 4 ст. ложки вершкового масла

- 2 ст. ложки пшеничного борошна

- 6 склянок курячого бульйону

- 3 яєчні жовтки

- 1 склянка знежиреного йогурту

- петрушка, селера.

Приготування:

Гриби і селеру з петрушкою відвари, дрібно нарізаний лук обсмаж 2-3 хвилини на вершковому маслі, додавши муку, і ретельно подрібни все в блендері. Суміш залий бульйоном і провари хвилини три. Віночком збий яєчні жовтки і змішай з йогуртом, потім тонкою цівкою введи в суп і не доводь до кипіння. Посоли за смаком і щедро прикрась суп-пюре зеленню.

Енергетична цінність 1 порції - 86 ккал.

Раніше ДеПо  розповів про 5 страв з низьким вмістом вуглеводів, які легко приготувати.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme