Салат з брокколі а-ля «Нісуаз»: майстер-клас

Сьогодні ми приготуємо овочевий салат - смачний, ситний та легкий одночасно. Чимось він нагадує «Нісуаз», але корисніший

Салат з брокколі а-ля «Нісуаз»: майстер-…

depo.ua підготував відеозапис майстер-класу Уріеля Штерна - улюбленця публіки, володаря призу глядацьких симпатій кулінарного шоу «Смачна ліга» на телеканалі «Інтер». Окрім того, Уріель є автором і ведучим кулінарних відеошоу «Вечеря у великому місті», «Золоті рецепти зірок» і «Чесна їжа».

Інгредієнти:

- капуста брокколі - 200 г

- картопля - 1 шт.

- болгарський перець - 1 шт.

- ріпчаста цибуля - 1 шт.

- зелена цибуля - 2 пера

- салат лола росса - 4 листочка

- салат лола біонда - 4 листочка

- маслини і оливки (без кісточок) - по 10 шт.

- оливкова олія - 2 ст. л.

- гірчиця - 1 ч. Л.

- лимон - 0,5 шт.

- сіль, перець - за смаком

Приготування:

1. Відварюємо картоплю, нарізаємо великими шматочками. Капусту брокколі розбираємо на дрібні суцвіття, кладемо в друшляк і обдаємо окропом - це дозволить зберегти в ній максимум корисних елементів.

2. Болгарський перець нарізаємо соломкою, ріпчасту цибулю - півкільцями, одне пір'ячко зеленої цибулі - крупно. Маслини і оливки розрізаємо вздовж на половинки.

3. Готуємо заправку: гірчицю змішуємо з соком половинки лимона, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо з оливковою олією.

4. Збираємо салат. У салатницю із заправкою викладаємо броколі, картоплю, маслини, оливки, цибулю зелену і ріпчасту. Ретельно перемішуємо.

5. На блюдо викладаємо, чергуючи кольору, салатні листя. На них гіркою - заправлений салат. Прикрашаємо болгарським перцем, маслинами і зеленою цибулею, повідомляє depo.ua з посиланням на Кулінарну школу Уріеля Штерна.

Раніше depo.ua розповів, як приготувати скумбрію на грилі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme