Лісоруб почав виготовляти ковбасу з людської крові (ФОТО)

Житель невеликого села в іспанській провінції Теруель винайшов рецепт Морсільо (кров'яної ковбаси) з людської крові

Лісоруб почав виготовляти ковбасу з людс…

Про це повідомляє видання The Local, передає Depo.ua.

"Поки що всі ті, хто куштував ковбасу з власної крові, були вражені, наскільки вона смачна!" - стверджує 30-річний лісоруб Рауль Ескуін (Raúl Escuín).

Для однієї порції потрібно 40 мілілітрів крові, підсмаженої з рисом, цибулею, водою і різними травами і спеціями. Отриману суміш додають до веганської ковбаси.

На думку Ескуіна, вигадана ним страва має зацікавити веганів.

"Я, звичайно, знаю, що люди - теж тварини, з чого випливає, що така ковбаса - їжа тваринного походження, - пояснює він. - Але якщо тварини не страждають, то вона повністю відповідає моральним принципам веганства".

Лісоруб наполягає, що Морсільо повинна бути приготовлена ​​з крові тієї ж людини, яка її їсть. На його думку, вживати ковбасу з чужої крові - це канібалізм.

Ескуін планує відправитися в турне Іспанією для демонстрації свого рецепта і вже домовився про заходи в Мадриді, Барселоні та Сарагосі. Він планує готувати ковбасу з крові відвідувачів, яку будуть брати на місці професійні медсестри.

Нагадаємо, у Новомосковську продавець переклала ковбасу з прилавка на підлогу (ФОТО).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme