Як зробити їстівну ялиночку: 5 ідей

Неодмінний атрибут Нового року - це, звичайно ж, ялинка. Але зовсім не обов'язково встановлювати вдома справжню хвойну красуню з лісу. Можна, наприклад, приготувати своїми руками їстівну ялинку

Як зробити їстівну ялиночку: 5 ідей…

depo.ua розповість, як приготувати одну з таких ялинок - з печива.

Інгредієнти:

- Готове пісочне тісто
- Білий шоколад - 100 г
- Вершки 20% - 100 мл
- Кокосова стружка - 180 г
- Цукрова пудра з ваніллю - 60 г
- Крохмаль - 5 г

Приготування:

1. Вирізаємо з паперу шаблони у вигляді зірочок. Кожен наступний повинен бути менше попереднього. Розмір першого шаблону і, відповідно, загальна кількість шаблонів залежить від того, якої висоти ялинку ви хочете отримати.

2. Розкачуємо пісочне тісто (товщина близько 6-7 мм), а потім по шаблонах з нього вирізаємо зірочки. Отримані зірочки випікаємо в духовці близько 10 хвилин.

3. Готуємо крем: вершки і шоколад кладемо в одну миску і розтоплюємо на водяній бані. У цей час змішуємо кокосову стружку, цукор і крохмаль. Даємо охолонути розтопленому шоколаду, змішуємо його з кокосовою стружкою.

4. Викладаємо зірочки один на одного, промащуючи їх кремом.

Раніше depo.ua розповів і показав,  як з їжі зробити гірлянди на ялинку своїми руками.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme