Готуємо корисні солодощі: фруктові чіпси

Такі солодощі можуть замінити перекуси на роботі або виступити закускою до чаю

Готуємо корисні солодощі: фруктові чіпси…

1. Візьміть невеликі фрукти: апельсин, карамболь, ківі, банани або будь-які цитрусові. Наріжте тонкими скибочками разом зі шкіркою, бажано слайсером.

2. Вийміть кісточки і насіння. Якщо фрукти не дуже солодкі, присипте з обох боків цукровою пудрою.

3. Тепер фруктові скибочки треба засушити до стану крихкості. Це можна робити в газовій або електричній духовці при прочинених дверцях і температурі 60 градусів або в електросушці для овочів і фруктів. Якщо ви сушите в духовці, постеліть на деко пергамент, інакше фрукти прилипнуть. Наберіться терпіння - на весь процес треба не менше 7-8 годин.

4. Чіпси готові, коли вони хрускотять і легко ламаються. Зберігайте готові чіпси в сухому і темному місці при кімнатній температурі (бажано у банці з кришкою), радить ДеПо.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme