UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Головні убивці імунітету: Що лікарі не радять їсти людям

Білок тваринного походження, алкоголь, а також цукор завдають максимальної шкоди імунітету людини

Таку думку висловила лікар-дієтолог Олена Соломатіна, передає Depo.ua з посиланням на "ВМ". При цьому не останню роль відіграє спосіб обробки продуктів.

За її словами, до найбільш шкідливих Соломатіна віднесла продукти, приготовані у фритюрі, оскільки ці страви викликають систематичне запалення.

"Цукор, крім того, що провокує діабет, блокує утворення білих кров'яних тілець, імунна система страждає", – зазначила дієтологиня.

За її словами, шкідливе надмірне вживання тваринного білка – червоного м'яса.

"Алкоголь виводить рідину. Шкідливі і продукти, які, змінюють кислотність шлункового соку, наприклад, підсилювачі смаку – глутамат натрію", – додала фахівчиня.

Нагадаємо, фахівці з Медичної школи Уорвіка виявили, що цукор має дуже підступну властивість, яка робить цей продукт небезпечним для серця.

Читайте також: Дієтолог зірок Наталія Самойленко: Жирне позбавляє залежності від солодкого, а каву краще пити без молока

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme