Підвищуємо гемоглобін трав'яним чаєм

Низький рівень гемоглобіну в крові - досить поширене явище. Але його можна підвищити за допомогою чаю

Підвищуємо гемоглобін трав'яним чаєм…

1. Основа чаю - плоди шипшини. Найбільш вітамінізована шипшина має довгасті і витягнуті плоди. Перед заварюванням чаю обов'язково подрібніть шипшину - так вона краще розкриє свої корисні властивості, повідомляє ДеПо.

2. Додайте в чай висушене листя та/або ягоди суниці, ожини, чорної смородини, малини, обліпихи.

3. Відмінним доповненням до цього вітамінного збору виявляться різні частини дикорослих рослин: корінь лопуха, квіти медунки, зніт вузьколистний (копрский чай), конюшина, корінь кульбаби, материнка, хвощ польовий, пустирник, плоди глоду і ягоди червоної горобини.

4. Усі інгредієнти узяти в рівному співвідношенні і залити окропом з розрахунку: 1 склянка води на 1 ст. ложку трав'яної суміші. Настоювати в термосі декілька годин, а потім приймати по 1 склянці за півгодини до їди 3 рази на день.

Раніше ДеПо розповів про кращі народні засоби для зміцнення імунітету.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme