UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Секс у центрі Москви, гвалтівник-лизун та масова евакуація: Головні ідіотизми тижня на Росії

У Москві затримали ґвалтівника-лизуна,який змусив жінку отримувати задоволення, екс-коханка російського олігарха зайнялась сексом у всіх на виду на набережній Москви та масове мінування по всій Росії – Depo.ua зібрав найбільші ідіотизми за тиждень на Росії

Секс у центрі Москви, гвалтівник-лизун т…

У центрі Москви поставлять Сталіна і Леніна

На "Алеї правителів" у Москві з'являться пам'ятники людям, які керували Росією в XX столітті, в тому числі Володимиру Леніну та Йосипу Сталіну. На алеї додадуться вісім нових бюстів: Леніну, Сталіну, Хрущову, Брежнєву, Андропову, Черненку, Горбачову і Єльцину.

На Росії романтик підняв "газель" на п'ятий поверх заради коханої

На Росії, як виявилось, живуть не тільки п'яниці, але і роантики.

Так, у місті Бійськ автокран о 7 годині ранку під музику піднімав на п'ятий поверх машину, прикрашену святковими кульками.

Не зрозумілий ніким романтик підняв вантажну "газель" до вікон п'ятого поверху, щоб порадувати кохану. Однак не всі оцінили вчинок чоловіка, і сусідам довелося викликати співробітників поліції, щоб розібратися в тому, що відбувається під їхніми вікнами.

На Росії чоловік взяв прізвище Трамп, щоб сховатися від приставів

Пермяк, який накопичив боргів на півтора мільйона рублів, вісім разів міняв паспорт, щоб ухилитися від виплат

Боржника зупиненили інспектори на автомобілі INFINITY під час рейду, для звичайної перевірки документів. З'ясувалося, що в паспорті і водійських правах чоловіка були вказані різні прізвища. Після перевірки по базі даних обох прізвищ пермському Трампу повідомили, що він заборгував понад мільйон рублів.

Затриманий визнав, що неодноразово змінював прізвище, але старі документи не здавав, а писав заяву, що втратив їх. У нього накопичилося вісім паспортів і кілька водійських посвідчень.

На Росії яму на дорозі залатали картоплею

Незвичайний вид укладання дорожнього полотна застосували жттелі Омська біля будинку № 118 на вул. 50 Років Жовтня, вони залатали яму на дорозі картоплею.

Відзначимо, що даний пост викликав бурю обговорень в соціальних мережах. Так, місцеві жителі відзначили, що люди вже просто втомилися чекати ремонту доріг. Інші ж подумали, що таким чином влада вирішила випробувати сучасні нанотехнології.

Як молода пара публічно кохалася у центрі Москви (ВІДЕО 18+)

Молода пара у всіх на виду на набережній Москви зайнялася сексом. Дівчина спустила штани і, ні кого не соромлячись, демонструвала перехожим свої пікантні частини тіла.

У мережі було опубліковано відео, як недалеко від торгового центру біля набережної Москви молода пара зайнялася сексом. Недалеко від них стояв чоловік, який спостерігав за тим, що відбувається. Через пару хвилин підійшли охоронці торгового центру, які хотіли попросити молоду пару покинути московську набережну.

Коханих під час статевого акту не збентежив навіть оператор, який поблизу просто знімав все, що відбувається на камеру, після чого відправив кадри в соціальні мережі.

Як пізніше з'ясувалось, 21-річна Настя Рибка, що зайнялася сексом на набережній, кілька місяців була коханкою олігарха.

На Росії сусіди вкрали у чиновника унітаз і водонагрівач

У Примор'ї у співробітника однієї з сільських адміністрацій з квартири викрали унітаз і водонагрівач. Зловмисниками виявилися сусіди чиновника. Як з'ясувалося, двоє чоловіків проникли в чужу квартиру і винесли звідти унітаз. Їх помітив інший сусід і теж вирішив поживитися. Через кілька годин він пробрався в уже пограбоване житло і вкрав водонагрівач, який згодом здав до пункту металоприйому.

Всі учасники злочину були затримані і визнали свою провину. Їм загрожує штраф і позбавлення волі строком до шести років.

По всій Росії евакуюють школи і торгові центри через дзвінки про бомби

У великих російських містах в школи, торгові центри, вузи і вокзали надходять повідомлення про закладені бомби, після чого починається евакуація

У Ставрополі поліція отримала 42 повідомлення про бомби в декількох школах, ВНЗ, на автостанції і на ринках і почала евакуацію. Повідомлення виявилися помилковими, і поліція порушила кримінальну справу про завідомо неправдиве повідомлення про акт тероризму.

В Омську повідомлення про бомби в кінотеатрах, школах, в мерії, в торгових комплексах, у відділеннях Пенсійного фонду. Людей евакуювали з будівель, бомби не знайшли.

У Владивостоку через повідомлення евакуювали людей з торговельних центрів, Далекосхідного державного інституту мистецтв, з автовокзалу і з гуртожитку.

У Південно-Сахалінську заявили про бомби в декількох торгових центрах, в будинку обласного уряду, в мерії, на вокзалі та на інших об'єктах.

У Пермі всіх школярів відпустили додому після дзвінків про бомби. Під евакуацію потрапили також Пермський держуніверситет, кілька торгових центрів, будівлі автовокзалу і залізничного вокзалу та житловий будинок.

У Челябінську і в Копейску бомби шукали в торгово-розважальних центрах, в готелях і ресторанах.

У Красноярську евакуюють торгові центри, автовокзал і аеропорт.

У Єкатеринбурзі повідомили про бомби в торговому і діловому центрі, і на автовокзалі

В Уфі поліція отримала повідомлення про замінування торгових центрів.

У Брянську також евакуювали людей з торговельних центрів.

У Новосибірську повідомили про бомби на автовокзалі, в клубі і в готелі.

У Рязані перевіряли повідомлення про бомби в 11 торгових центрах.

У Сургуті не повідомляється про дзвінки про бомби, але проходить масова перевірка автомобілістів.

На Росії в автобусі повісили "нечитабельне" оголошення для людей з вадами зору

У Єкатеринбурзі в автобусі роздрукували відсканований текст, написаний для людей з вадами зору шрифтом Брайля. І все б нічого, якби там висів дійсно такий плакат, а не звичайний аркуш паперу формату А4.

У Москві почалося молитовне стояння проти "Матильди"

У Москві почалося молитовне стояння проти виходу фільму Олексія Учителя "Матильда".

Кілька десятків людей, які вийшли "за народ і за царя", зібралися в храмі Воскресіння Христового в Кадашах. Також молитовне стояння проти "Матильди" відбулося і в Омську.

Віруючі з плакатами зібралися перед Успенським кафедральним собором.

На Росії клоуни захопили судно (ФОТО)

У Петербурзі антивоєнні активісти в костюмах клоунів вишикувалися на палубі крейсера "Аврора"

Активісти вимагали зростання військового бюджету.

"Несправедливо, що у шкіл, лікарень і пенсіонерів ще є якесь забезпечення, в той час як на ці гроші ми могли б влаштувати військові навчання, а потім - вбивати!", - іронізували протестувальники.

Група клоунів тримала в руках плакати: "Воно воює", "Нам потрібні вороги" і "Чи не служив - НЕ клоун".

За словами фотографа Давида Френкеля, який зробив знімки людей на "Аврорі", вони представилися "антивоєнними активістами" клоунські держави ".

У Москві затримано ґвалтівника-лизуна,який змусив жінку отримувати задоволення

Поліція Москви затримала 29-річного чоловіка, який пробрався до квартири через відкрите вікно і змусив жінку займатися оральним сексом.

Причому активну функцію він виконував сам, примусивши свою жертву спокійно лежати.

Чоловік назвався Маратом "під загрозою застосування фізичного насильства і згвалтування справив статеву дію - оральний секс (кунилингус), закінчивши, покинув квартиру", при цьому злочинець забрав у дівчини годинник за 250 тисяч і мобільний телефон. Його вдалося знайти. Ним виявився працівник "Макдоналдса" на ім'я Мага, який приїхав в Москву на заробітки.

На Росії школярі побили і спалили волосся ровесниці через плітки (ВІДЕО)

Слідчий комітет почав дослідчу перевірку за фактом оприлюднення в соцмережах відеозапису зі знущаннями над 13-річною дівчинкою в місті Березники в Пермському краї

За попередньою інформацією, школярі вчинили розправу над знайомою, яка нібито розкрила секрет своєї подруги, що у неї вже був інтимний зв'язок. На кадрах запису видно, як підлітки групою штовхають дівчинку. Після цього, незважаючи на благання побитої, підпалюють її волосся запальничкою.

На Росії п'яний священик напав на поліцейських (ВІДЕО)

Співробітники ДПС Сургута зупинили підозрілий автомобіль "Ніссан - Ікс Трейл", який петляв під час руху по проїжджій частині. Побоювання оперативників підтвердилися - водій був п'яний. Однак спроба скласти протокол і посадити нетверезого чоловіка в поліцейський автомобіль з першого разу провалилася. Водій чинив опір, лаявся матом і поводився неадекватно. Проте незадовго до цього хуліган представився поліції як настоятель Сургутського православного храму Іван Дарій і вимагав відпустити його.

У Держдумі обіцяють знайти тих, хто злив у мережу протокол про перегляд німецького порно

Перший заступник голови комітету Держдуми з культури Олена Драпеко пообіцяла розслідувати появу в мережі копії протокольного доручення по фільму "Матильда" з перекрученими даними.

"Це вже не жарт, це вже елемент інформаційної війни. Коли змінюють текст документа суворої звітності, це навіть, скоріше, називається фальсифікацією документу", - заявила Драпеко.

У документі, що постачається в інтернеті, фраза "в зв'язку з суспільною значимістю дискусії, що розгорнулася не тільки в суспільстві, але і між депутатами ГД ФС РФ навколо змісту фільму кінорежисера Олексія Учителя "Матильда" замінена на слова "у зв'язку з суспільною значимістю дискусії, розгорнулася не тільки в суспільстві, але і між депутатами ГД ФС РФ навколо змісту порнографічних фільмів виробництва ФРН".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme