15000 ГРН/М - за нову квартиру в Києві в готовому будинку? ЦЕ РЕАЛЬНО!

Якщо ви проживаєте в старому будинку, в якому давно застаріли всі комунікації, а екологія навколо давно зіпсована потоком транспорту

Якщо Ви хочете гарантовано отримати свою квартиру і не чекати поки добудується Ваш будинок. І напевно, Вам потрібна надійна гарантія Вашого житла, всіх необхідних документів і впевненість у тому, що новобудова побудована легально. При цьому отримати всі переваги європейського міста, то вам необхідно звернути свою увагу на пропозицію ЖК "Европейське місто" - безпечний Продаж Квартир у Києві В Готовому Будинку!. АЛЕ ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ. Головна мета компанії - допомогти всім бажаючим отримати доступне житло у Києві європейського стандарту.


Вартість квадратного метра в готових будинках від 15200 грн / кв.м, що є найвигіднішою пропозицією в Києві на сьогоднішній день.

На території комплексу будуються сучасні будинки і квартири, що мають все необхідне для комфортного життя.

Серед множин переваг комплексу, є не маловажним те, що ЖК зводиться в екологічно чистому місці, де сучасне житло відмінно гармонує з природою. У новому районі створені всі умови для сімейного життя, про це говорить наявність інфраструктури і сприятливих умов для виховання дітей та їх розваг. Саме для них на території житлового комплексу є безліч дитячих і спортивних майданчиків, басейн, спортивні гуртки, які відрізняються своєю різноманітністю і високою безпекою.

Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і обов'язково допоможемо купити квартиру в Вишневому. Наш ЖК "Европейське місто" надає вам прекрасну можливість проживати в передмісті Києва. Потрібно відзначити  саме те, що дістатися до будь-якої точки Києва займає декілька хвилин, так як комплекс знаходиться всього 3км від Окружної дороги.

Підхід до кожного клієнта у нас індивідуальний, при цьому враховуються всі потреби покупців, які прагнуть жити в комфорті. Ще одна зручність - можливість вибирати спосіб оплати і варіанти розстрочки.

Купити квартиру в Києві - означає почати щасливе життя всією родиною. Це відмінне місце для виховання та розвитку дітей, у яких, згодом, будуть великі можливості для комфортного та щасливого життя в найбільшому та сучасному місті країни. Ви можете вже зараз, переставши мріяти про життя в Києві, звернутися в нашу компанію, яка допоможе вашій мрії реалізуватися найближчим часом. Ви почнете радісне життя, насолоджуючись природою, зручностями і кращими достоїнствами.

 

Публікується на правах реклами

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme