Як Кравець допоміг "Штутгарту" вирвати нічию (СТАТИСТИКА)

Український нападник німецького "Штатгурту" Артем Кравець не дуже яскраво, але корисно вийшов на заміну

Як Кравець допоміг "Штутгарту" вирвати н…

Depo.ua пропонує по гарячим слідам проаналізувати гру Кравця у матчі проти "Шальке".

"Шваби" перервали свою переможну серію з п'яти поспіль матчів Бундесліги у Гельзенкірхені, але все одно можуть бути задоволеними кінцевим результатом, зважаючи на те, що команді прийшлося відіграватись. Може бути задоволений своїм виступом і Кравець, адже він з'явився на полі за рахунку 0:1, а вже через 7 хвилин його команда забила гол. Тобто його присутність на полі була більш корисною, ніж перебування у грі конкурента Тімо Вернера. І це вже плюс Артему.

До речі, гол, що забив за "Штутгарт" Мартін Харнік, міг опинитися і на рахунку українця, адже він також відгукувався на скидку партнера у гольовому епізоді, але в останній момент втратив рівновагу і впав на газон. Тим не менше, свою місію по відволіканню уваги захисників Кравець і тут виконав якісно.

І завершимо вище сказане цифрами. Ось такі показники має Кравець після матчу з "Шальке":

Удари - 1

Пасів - 5 (загострюючих - 0)

Точність передач - 100%

Фолів - 1

Зверніть увагу на відсоток точних передач. Для Артема було важливо уникати помилок і він впорався з завданням. Так, відсутність загострюючих пасів говорить про те, що Кравець уникав ризику та можливо десь перестраховувався, віддаючи більш надійний пас. Але в ситуації, коли тренер не спішить довіряти тобі місце в основі, можливо, ефективність і справді повинна стояти вище, ніж ефектність, тому Артема можна зрозуміти.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme