Тренер українських біатлоністок показався на люди в рожевому

Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепец по-своєму відсвяткував "срібло" в естафеті в американському Преск-Айлі.

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на офіційну сторінку НОК у Фейсбук.

"Обіцянка... наступного разу я також одягну і рожеві штани. Дівчата, ви найкращі!", - сказав Велепец. Тренер українських біатлоністок показався на люди в рожевому - фото 1

Раніше повідомлялось, як Підгрушна врятувала жіночу естафету в США. Вона стартувала четвертою.

Здавалося, що головна боротьба в Олени буде за "бронзу", оскільки чешка Віткова, француженка Брайза та росіянка Шумілова показували хороший хід. Вирішальним моментом стала жахлива стрільба росіянки Шумілової (5 промахів). Після останньої стрільби Підгрушна, яка також не ідеально відстріляла (5 промахів, витративши на обидві стрільби по 1 хилині) обійшла росіянку, котра пішла на штрафне коло, і боротьба за медалі велася між нею, полячкою Гузик і німкенею Хорхлер. Француженка Брайза стріляла повільно і невдало, тому вибула з боротьби.

Підгрушній досить легко вдалося обійти Гузик і випередити її на 2 секунди. Але боротьба з німкенею видалася на славу. Підгрушна на фініші змогла випередити німкеню на 2 сотих секунди, відставши від першої сходинки на 25,2. Після останньої стрільби Підгрушна програвала Хорхлер 30 секунд. Але яку швидкість показала українка і як підсіла німкеня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme