Мілевський зізнався, чому його вигнали з "Хайдука"

Артем Мілевський пояснив, що причиною дострокового розірвання контракту стала недовіра до нього головного тренера "Хайдука" Даміра Буріча

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на Matchday.

"При новому тренері я не грав, він мене не бачив у своїй команді. Все почалося з того, що новий наставник забрав у мене 10-й номер, аргументуючи це тим, що в тих командах, в яких він працює, немає десятого номера. За півтора місяці я не отримав жодного шансу проявити себе на полі. У мене не було навіть десяти хвилин у грі! Вирішив, що так далі тривати не може", - розповів Мілевський.

За словами нападника, через дострокове розірвання контракту він втратив 100 тисяч євро, які міг отримати у вигляді зарплати.

Зараз футболіст займається пошуками нового клубу.

Нагадаємо, колишній нападаючий збірної України Артем Мілевський пішов з хорватського "Хайдука", в якому він провів останній рік

30-річний Артем Мілевський народився у Білорусі, однак після переходу до дитячо-юнацької академії київського "Динамо" прийняв українське громадянство. За національну збірну нашої країни форвард провів 50 матчів та забив вісім голів.

З "Динамо" гравець пішов у 2013 році та нетривалий час грав у турецькому "Газіантепспорі". За "Хайдук" футболіст зіграв 21 матч та забив три голи.

Більше новин читайте на Спорт.depo.ua

 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme