Мілевський поділився враженнями від переходу в румунську "Конкордію"

Український нападник Артем Мілевський поділився враженнями від переходу в румунську "Конкордію"

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на MatchDay.

"Дуже радий, що буду продовжувати займатися улюбленою справою далі, грати в футбол. Хочу подякувати моєму менеджеру за підтримку. Варіант з "Конкорд" цікавий тим, що тут дуже розраховують на мене. До того ж, за ці півроку команда проведе 19 матчів.

У мене дуже велике бажання грати. Кількість матчів - хороша можливість набрати оптимальні кондиції і допомогти моїй новій команді насамперед гольовими діями. Тим більше що колективчик тут збирається дуже веселий.

Перш за все, варто відзначити Крістіана Ободо, у якого, на секундочку, 230 матчів у серії А. Плюс, сенегальський захисник Ніассе, не так давно грав в "Мордовії". Також в команді є сильні місцеві хлопці. Велике враження на мене справили і умови нового клубу - кілька хороших полів, зал для фітнесу, готель.

Дуже важливим для мене було те, що в "Конкордії" мене хотіли бачити президент і головний тренер. Відразу відчув їхню повагу до мене. Вони відразу сказали, щоб я звертався до них з будь-якого питання і обіцяли підтримку",- каже Мілевський.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme