Маркевич наїхав на Коломойського

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич знову хоче піти

Як повідомляє depo.ua з посиланням на офіційний сайт "Дніпра", Мирон Маркевич прокоментував поразку "дніпрян" від "Ворскли" 0:2.

"Ми сьогодні підрахували: разом з травмованими немає шістьох футболістів, які грали в минулому сезоні і визначали обличчя команди. Мотивація? Ви маєте рацію, вона не та, що була в минулому сезоні. Плюс селекція. Прийшли, в основному, безкоштовні футболісти. Тут все разом. Щось одне виділити важко.

Зараз така ситуація, що, напевно, не до футболу. Це не тільки у нас, а в багатьох клубах. Я давно говорив, що командою потрібно займатися, тим більше такою, як "Дніпро", і тим більше після такого сезону, який команда провела на хорошому рівні.

Багато є нюансів, і мені важко зараз щось сказати. Команда не грає, і завжди винен головний тренер. Але я прогнозував цю ситуацію. Ще місяці 3-4 тому сказав, що буде біда. Але, напевно, поки що не до футболу.

Десь тиждень тому я побачив суми, які отримують футболісти. Чесно скажу, в "Металісті" і близько не було таких зарплат. Але ми платили преміальні кожну гру. Потрібно заробляти гроші, а так - вийшов, потряс дупою, і отримав раз на місяць. Потрібно все міняти. Витрачаються великі гроші, а толку ніякого.

Але до мене не прислухаються. Сказали, що я комплектацією не займаюся, а основне завдання - тренувати. Потрібно зустрічатися і розмовляти. Справа не в мені. Три місяці тому я просив відпустити мене, бо прогнозував цю біду. Я не хочу слухати, щоб люди на мене кричали. Я не в тому віці вже, це по-перше, а якщо справа в мені, я завтра готовий скласти повноваження.

Але потрібно щось міняти. Це у мене вже накипіло. Я пихчу на базі і бачу, що все неправильно. Виявляється, за вихід на поле платять гроші, але це ж його обов'язок вийти на поле. А я думаю, чому вони так всі рвуться до складу. Так за це бонус є! Не може такого бути.

Потрібно переглядати все і зрізати. Виходьте на полі - це ваші преміальні. Заробили - отримали. А так, зрозуміло, що вони будуть триматися за цю команду. Де ще вони такі гроші запрацюють?", - сказав Маркевич.

Також тренер додав, що востаннє бачився з Коломойським після фіналу Ліги Європи.

Вчора "Дніпро" програв вдома "Ворсклі" - 0:2.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme