Футболіст Роналду замовив воскову копію себе для своєї вілли у Мадриді

Відомий португальський футболіст Кріштіану Роналду витратив 20 тис. фунтів (30,7 тис. доларів) для того, щоб виготовити власну воскову фігуру

Як повідомляє електронна версія британська газета MaіL on Sunday, статуя - точна копія тієї, що з 2013 року встановлена ​​в мадридському Музеї воскових фігур - повинна зайняти своє почесне місце на іспанській віллі нападника іспанського клубу "Реал" на заході столиці, передає depo.ua з посиланням на ТАСС.

За інформацією видання, статуя з музею настільки сподобалася 30-річному футболістові, що він вирішив зробити собі точно таку ж. Для цього він вдався до послуг британського скульптора Майкла Вейда, який раніше працював для виготовлення експонатів для Музею мадам Тюссо в Лондоні. Він виліпив Роналду і для іспанського музею.

Виготовити з воску ще одного кумира мільйонів уболівальників особливих зусиль для нього не склало.

"У нас досі зберігається форма, яку ми використовували для відливання статуї в 2013 році, так що зараз ми зробили точну копію", - сказав скульптор. Єдине, в чому відрізняється фігура в 185 см у висоту і одягнена в червону форму збірної Португалії з "сімкою" на грудях - це зачіскою.

"Ми не чіпали волосся, тому що саме так він (Роналду) нас попросив. Ми зробили волосся, а вже в Мадриді його стиліст зробить зачіску", - розповів Вейд. Саме тому в авіарейсі, який доставив воскового Роналду з лондонського аеропорту Хітроу в Мадрид, голова воскового футболіста летіла окремо від самого тіла.

Однак копія футболіста з'явиться у нього вдома не відразу. Планується, що спочатку вона здійснить тур по різних містах Європи.

Більше спортивних новин читайте у рубриці Спорт.depo.ua.


Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme