Чому збірна України така крута на футзальному Євро-2016

Вихід у чвертьфінал, чудові голи, симпатична гра і велика відвідуваність - сьогодні Україна зіграє в 1/4 фіналу футзального Євро проти господарів сербів. А ми показуємо вам,чому не можна пропустити цю гру

Чому збірна України така крута на футзал…

Збірна України традиційно є однією з найсильніших у Європі з футзалу. На ЧС-2012, Євро-2012  та останньому Євро-2014 наші футзалісти доходили до чвертьфіналу, а в 2001 та 2003 роках взагалі ставали віце-чемпіонами Європи. Але то було раніше. Євро-2016 - нова історія, в якій ми бачимо симпатичну гру нашої збірної і сміливо кажемо - хлопці, ви круті, маєте бути в 1/2.

Не вірите? Тоді дивіться.

Чудові голи

Чому збірна України така крута на футзальному Євро-2016 - фото 1

В першому матчі групи В (Україна, Угорщина, Іспанія) проти Угорщини наші футзалісти забезпечили собі вихід у плей-офф, перемігши 6:3. Угорці до цього програли іспанцям 2:5.

Гра була чудовою. Особливо голи наших хлопців.

Шедевр від Бондаря 

А чого варта лише ця комбінація з голом Грицини

Забитий гол Валенка - справжня окраса турніру.

Поразка від Іспанії в наступному матчі (1:4) стала наслідком помилки тренера Косенка. За 10 хвилин до закінчення матчу Україна програвала 0:1. Гра була досить рівною. Але Косенко вирішив зняти голкіпера і зіграти у 5 польових. Дивне рішення, враховуючи значну кількість часу до завершення матчу (тайми по 20 хвилин). Дуже швидко іспанці забили другий гол і наша команда посипалася. Але більшу частину матчу грати на рівних з головним фаворитом Євро-2016 - це круто. А ще і гол їм забити - супер Грицина.

У підсумку Україна посіла 2 сходинку в групі В і в 1/4 фіналу зіграє проти Сербії  -переможця групи А.

Чому збірна України така крута на футзальному Євро-2016 - фото 2

Відвідуваність

Перший матч проти Угорщини встановив один із найвищих показників відвідуваності на Євро-2016. За поєдинком у Белграді спостерігало 11 тисяч глядачів. Для футзалу це висока цифра. 

Коефіцієнти

Чому збірна України така крута на футзальному Євро-2016 - фото 2

Наша збірна в рейтингу УЄФА посідає 5 сходинку. Наш суперник по чвертьфіналу, господар турніру збірна Сербії - 8-ма. Букмекери вважають, що саме у сербів більше шансів перемогти. Коефіцієнти на їхню перемогу становлять 2.00. На перемогу України - 2.75. 

Найкращі гравці

Чому збірна України така крута на футзальному Євро-2016 - фото 3

У збірної України немає чітко визначеного забивного форварда. По два голи на свій рахунок записали Грицина і Бондар. Сорокін, Овсянніков і Валенко забили по 1 голу. 

У збірної Сербії ситуація інакша. Є головний забивала - Младен Кочіч. На його рахунку 3 голи. Другим бомбардиром є Райчевіч - 2 голи. У Яньїча, Пршича і Шиміча по 1 голу.

Як грає Сербія

Господарі турніру дуже добре грають від захисту. Вони здобули на Євро дві перемоги, здолавши 5:1 Словенію і 3:1Португалію з головною зіркою турніру - Рікардінью. 

У них більш стабільний захист, ніж у нашої команди. І сильна атака. Серби забили 8 голів на турнірі, пропустивши лише 2. Наші хлопці забили 7 і пропустили також 7. 

Матч відбудеться сьогодні о 19:30. Дивитися обов'язково на сайті depo.ua.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme