Чому з Ляшка вийшов поганий фанат "Шахтаря"

ЗМІ Ахметова зробили з Олега Ляшка фаната "Шахтаря" і сіли в калюжу

Чому з Ляшка вийшов поганий фанат "Шахта…

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко - відданий фанат "Шахтаря". Ми не будемо розтікатися думками про політичний трикутник Ахметов-Коломойський-Ляшко та їхні плани - нехай цим займаються політичні оглядачі. 

Але ж дійсно смішно - відданий фанат "Шахтаря" пан Ляшко, який виступає за повернення "гірників" на "Донбас Арену". Спочатку він одягає старий спортивний костюм "Шахтаря" у лікарні. Майже відразу на це реагує капітан "гірників" Срна, який, до речі, перебуває у відпустці. Каже офіційному клубному сайту, що він подарує йому нову футболку "гірників" і зробить такий презент кожному політику, котрий поверне мир на Донбас і "Шахтар" на "Донбас Арену". Згодом директор телеканалів Ахметова "Футбол1/2" Олександр Денисов у "Фейсбуці" пише наступне:

Чому з Лящка вийшов поганий фанат "Шахтаря" - фото 1

Каламбур продовжується словами Ляшка наступного дня після оперативної "доставки" футболки.

"Спасибі капітану "Шахтаря" Даріо Срні за слова підтримки і приємний подарунок - нову форму гірників. Тому що моїй старій дійсно вже 8 років. Її подарували мені на 35-річчя і з тих пір я вболіваю за "Шахтар". У мільйонів українських уболівальників команда гірників викликає щиру повагу вже тільки тому, що незважаючи на вкрай складні для неї умови останніх двох років, не здається і здобуває свої нові перемоги, прославляючи нашу рідну країну. Як і Даріо, я теж щиро бажаю, щоб "Шахтар" якомога швидше повернувся додому, грав на своїй рідній "Донбас Арені" і щоб над нею майорів жовто-синій прапор і звучали гімни України та Ліги чемпіонів. Тому що "Шахтар" - це українська команда. А Донецьк - це Україна", - сказав він.

Ніби все розумно, правильно і вірно сказав, бо про мир в Україні наразі мріє кожен українець. Каламбур лише у вболіванні Ляшка за "Шахтар". Лідеру "радикалів" наразі 43 роки. За "Шахтар" він "фанатіє" лише 8 років. Ще й так палко, що про це тільки днями стало відомо. Ще й на його "тарифному майдані" транслювали матч "Динамо" - "Челсі". І закликали дивитися поєдинок разом з нардепом. Фанат "Шахтаря" 100%.

Чому з Лящка вийшов поганий фанат "Шахтаря" - фото 2

Найголовніше, що Ляшко став фанатом "гірників" саме тоді, коли "ахметівська" ЗМІ-машина та офіційні представники клубу все частіше роблять відповідні заяви про повернення на Донбас. Про цей ідеологічний план ми детально розписували раніше.

Схоже на те, що в Ахметова планують в майбутньому зробити певну політичну ставку на Ляшка. Можливо, він стане таким собі миротворцем. І фанатіння за "Шахтар" - один маленький гвинтик із операції по забиванню "мізків" електорату, на який ставить олігарх.  

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme