Ахметов побачив "зраду" в УЄФА

Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін вже готує фанатів до можливої невдачі в матчі з "ПСЖ". І у всьому будуть винні судді

Ахметов побачив "зраду" в УЄФА…

Донецький "Шахтар" сьогодні у Львові прийматиме "ПСЖ" в матчі Ліги чемпіонів. Паризький клуб багатенького катарського шейха Нассера Аль-Хелаіфі є другим після "Реала" фаворитом групи. Так вважають букмекери. Коефіцієнт на вихід "ПСЖ"з групи у плей-офф становить 1.10, "Реала" - 1.01, а "Шахтаря" - лише 6.00. У чемпіонаті парижани трощать всіх підряд, посідаючи першу сходинку після 8 турів. У Лізі чемпіонів також стратували, перемігши "Мальме" - 2:0. 

Вони їдуть до Львова за перемогою, а зірковий Ібрагімовіч готується віддати давній боржок за поразку Швеції в матчі з Україною на старті Євро-2012 (1:2). Своїм фанатам боси "ПСЖ" рекомендують не їхати до України через війну. Здавалося б, треба провчити французів за таку неповагу, але керівництво "Шахтаря" вже готується до можливої поразки.

Принаймні такі настрої пропагує гендиректор Сергій Палкін.

"Головне питання - наш настрій. Ми повинні підготуватися, бути сконцентрованими і на дуже серйозному рівні. Природним, є фактор суддівства. Але я сподіваюся, що в грі з "ПСЖ" він пройде повз нас, і все буде чесно", - сказав Палкін перед грою.

Схожі слова на передматчевій прес-конференції сказав тренер "Шахтаря" Луческу.

"Мені хочеться нейтрального, чесного суддівства, щоб до нас ставилися так само, як ставляться до топових клубів", - сказав він. 

Знову на горизонті замаячила змова арбітрів? Саме так. Про неї тренер "гірників" Луческу говорить вже не перший рік. Варто згадати його слова про те, що клуби зі Східної Європи виграють Лігу чемпіонів не раніше, ніж через 20 років. Мовляв, не дозволять. А в минулорічній поразці "Шахтаря" у плей-офф Ліги чемпіонів від "Баварії" 0:7 Луческу також звинуватив арбітра

Не дивно, що поразка від "Реала" у Мадриді 0:4 в матчі цьогорічної Ліги чемпіонів також сталася через арбітрів. Звичайно, першого пенальті у ворота "гірників" не було, але на який результат розраховував тренер донеччан з одним ударом у ствір воріт за всю гру?

Змова проти Ахметова

Набагато простіше шукати винних всюди, ніж бачити власні помилки. Раніше у представників "Шахтаря" винними були лише українські арбітри. Останнім часом європейські також судять проти них. Тренеру та керівництву набагато простіше так пояснювати власні невдачі. Після початку війни на Донбасі та зміни влади у ФФУ, крім поганих арбітрів, став жахливим і чемпіонат України, бо він "підлаштований під "Динамо".  За часів лояльного президента ФФУ Конькова судили чомусь дуже добре.

Теорія змови проти Ахметова та донецької команди дуже вписується у гасло "почуйте жителів Донбасу". Весь світ проти нас, але ми боремося і будемо боротися. Ми ще не зіграли з "ПСЖ", але знайте, якщо програємо, - винен арбітр, не футболісти та тренер, а саме арбітр. І вболівальники у Львові погані, не дякують за Лігу чемпіонів.

Така позиція керівництва клубу вже викликає огиду, бо ніякої змови проти "Шахтаря" не існує. Просто інколи хочеться почути правду. Що 0:7 від "Баварії" та 0:4 від "Реала" - це наша погана гра, а не всесвітня змова. 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme