"Ворскла" обіграла "Дніпро" у заключному матчі 16-го туру Прем'єр-ліги

У Дніпропетровську завершився заключний матч 16-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому "Дніпро" приймав полтавську "Ворсклу" і програв з рахунком 0:2

Доля матчу була вирішена в кінцівці першого тайму, передає depo.ua з посиланням на УНІАН.

"Дніпро" вважався фаворитом гри, з самого початку володів ініціативою, багато і різноманітно атакував, але довести до гола хоча б одну комбінацію так і не зумів. У свою чергу, "Ворскла" на 44-й хвилині провела атаку, яку завершив точним ударом Санжар Турсунов. В атаці гостей Младен Бартулович після ривка по лівому флангу зробив діагональну передачу трохи назад, і Турсунов сильним ударом увігнав м'яч у ворота.

А на початку другого тайму, на 58-й хвилині, гості подвоїли свою перевагу. В атаці полтавців лівим флангом м'яч був посланий у штрафну, де Андрій Ткачук поборовся з Романом Безусом, м'яч відскочив до Антона Шиндера і той з розвороту увігнав м'яч у кут воріт.

У час, що залишився, незважаючи на безперервні атаки "Дніпра", полтавчани зуміли втримати свою перевагу.

Таким чином, за підсумками 16-го туру "Ворскла" увійшла в 5-ку найсильніших команд турнірної таблиці, набравши 25 очок. У "Дніпра", що залишився 4-м - 28 балів. У трійці лідерів донецький "Шахтар", київське "Динамо" (40 очок) та луганська "Зоря" - 31.

Пропущений 12-й тур (заключний в осінній частині сезону 2015/16) відбудеться 4-6 грудня, після чого команди підуть на канікули до березня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme