Життя

З липня "Фейсбук" почне видаляти синхронізовані фотографії

З 7 липня соціальна мережа "Фейсбук" буде без попередження видаляти всі фото з акаунтів користувачів, синхронізовані з iPhone

13 червня 2016, 22:34

Тим користувачам, які захочуть продовжити синхронізувати фотографії з профілем у соціальній мережі, рекомендується встановити додаток Moments, яке вже створили розробники "Фейсбука", передає depo.ua з посиланням на "112 Україна".

Зараз представники соціальної мережі настійно рекомендують зберегти на фізичний носій всі фотографії, якщо у користувачів немає їх копій.

Більше новин про події в Україні та світі читайте на Depo.Життя

Loading...
Loading...