У центрі Києва відбудеться "Велике грузинське застілля"

26-27 вересня Національний ботанічний сад ім. Гришка перетвориться на... колоритну Грузію

На щедрому "Великому грузинському застіллі", присвяченому 125-річчю легендарної мінеральної води "Боржомі", на гостей чекають тисячі хачапурі, хінкалі і шашликів, сотні головок сиру, ріки вина, десятки соусів, а також кулінарні майстер-класи кращих шеф-кухарів.

У програмі найсмачнішого осіннього свята меню від більше ніж 20 грузинських ресторанів, дегустації вина і спецій, концерти живої музики - від старовинних наспівів до сучасного диско-діджея, кінопокази улюблених грузинських фільмів, майстер-класи ковалів і гончарів, уроки грузинської мови і каліграфії і, звичайно ж, запальні танці - мтіулурі, картулі та лезгінка.

"Ми щасливі запросити киян відзначити таку важливу для нас дату, познайомити з традиціями святкування у Грузії, адже саме "Боржомі" ось уже 125 років є невід'ємним атрибутом будь-якого грузинського застілля!" - говорить представник ТМ "Боржомі" Оксана Панкіна.

Головне завдання організаторів - створити на території ботанічного саду маленьку Грузію. Добре, що ландшафт дозволяє.

"Велике грузинське застілля" відкриється у зоні Гірського саду. Це мальовниче місце нагадує Кавказькі пейзажі і, мені здається, дуже гармоніює з ідеєю заходу, - говорить директор Національного ботанічного саду ім. Гришка Наталя Заіменко. - Вхід на свято буде безкоштовним, а вартість квитка у ботанічний залишиться незмінною - 30 гривень. Усі кошти, виручені в ці дні, будуть спрямовані на придбання нових рослин для зони виноградників, без яких важко уявити ботанічний сад і неможливо уявити Грузію".

Чекаємо вас 26-27 вересня з 11:00 до 20:00 в Національному ботанічному саду ім. Гришка - буде смачно!

Деталі фестивалю шукайте за наступним посиланням.

У центрі Києва відбудеться "Велике грузинське застілля" - фото 1

У центрі Києва відбудеться "Велике грузинське застілля" - фото 2

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme