Життя

У Північній Кореї створили спиртне, від якого не буває похмілля

Секрет напою, що отримав назву Koryo Liquor, полягає у використовуваному в ньому високоякісному женьшені і обпеченому клейкому рисі замість цукру

19 січня 2016, 10:07

У Північній Кореї розробили спиртне, яке, за словами фахівців з цієї країни, не викликає похмілля, повідомляє depo.ua з посиланням на "Пхеньян таймс".

Як зазначається, фект похмілля відсутній завдяки інгредієнтам, з яких зроблено напій, серед яких - женьшень і рис.

Секрет напою, що отримав назву Koryo Liquor, полягає у женьшені і обпеченому клейкому рисі, який заміняє цукор.

Подібне поєднання "високо оцінене експертами та споживачами, так як напій дуже м'який і не викликає похмілля".

Крім того, обсмажений клейкий рис містить основні амінокислоти, мінеральні речовини і вітаміни, що сприяють розщепленню жирів.

Міцність розробленого північнокорейськими фахівцями напою варіюється від 30% до 40%.

Проте експерти, опитані американським сайтом NK News, який спеціалізується на публікації новин про КНДР, дуже сумніваються в тому, що цей напій дійсно не викликає симптомів, які з'являються від зловживання алкоголем.

Більше новин про події в Україні та світі читайте на Depo.Життя

Loading...
Loading...