У Північній Кореї створили спиртне, від якого не буває похмілля

Секрет напою, що отримав назву Koryo Liquor, полягає у використовуваному в ньому високоякісному женьшені і обпеченому клейкому рисі замість цукру

У Північній Кореї розробили спиртне, яке, за словами фахівців з цієї країни, не викликає похмілля, повідомляє depo.ua з посиланням на "Пхеньян таймс".

Як зазначається, фект похмілля відсутній завдяки інгредієнтам, з яких зроблено напій, серед яких - женьшень і рис.

Секрет напою, що отримав назву Koryo Liquor, полягає у женьшені і обпеченому клейкому рисі, який заміняє цукор.

Подібне поєднання "високо оцінене експертами та споживачами, так як напій дуже м'який і не викликає похмілля".

Крім того, обсмажений клейкий рис містить основні амінокислоти, мінеральні речовини і вітаміни, що сприяють розщепленню жирів.

Міцність розробленого північнокорейськими фахівцями напою варіюється від 30% до 40%.

Проте експерти, опитані американським сайтом NK News, який спеціалізується на публікації новин про КНДР, дуже сумніваються в тому, що цей напій дійсно не викликає симптомів, які з'являються від зловживання алкоголем.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme