Санкції в дії: Макаревич розповів, як в Підмосков'ї їдять їжаків

Російський музикант Андрій Макаревич в соцмережі опублікував пост про те, як в Підмосков'ї заготовляють їжачатину

Санкції в дії: Макаревич розповів, як в…

Про особливості російської національної кухні-2014 Макаревич розповів в Facebook, передає ДеПо.

«У селищі Неістово (далеке Підмосков'я) повним ходом йде заготівля їжачатини. Свіжоморожений їжак легко чиститься, майже не містить холестерину і смаком нагадує нутрію. Особливо гарний їжак з вермішеллю», - написав музикант.

Як повідомляв ДеПо, до такої кухні добре ставляться не всі росіяни - РФ задумалася про зняття заборони на ввезення європейської свинини.

 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme