Кримська влада розігнала АТР назло собі

Є такий кримський канал АТР. Перший та єдиний кримськотатарський телеканал, що працював трьома мовами: українською, російською та кримськотатарською. На початку окупації, коли нова "влада" вимкнула усі українські телеканали, він був єдиним ковтком повітря у кримському телевізійному інформпросторі. Був і залишився

Валентина Емінова
Головний редактор
Кримська влада розігнала АТР назло собі…

Але деяким гоблінам хотілося, щоб у кримських патріотів України повітря не було зовсім. Щоб надихалися, отруїлися брехнею. Щоб навіть думати, падлюки, забули про свою велику Батьківщину.

А АТР в цьому заважав. Взагалі ця клята татарва, яка до Криму "понаїхала" та відбудувала собі дома у два поверхи, вічно була чимось незадоволена. Не раділа "зеленим чоловічкам", ігнорувала референдум, ходила на мітинги. Не хотіла в таку гарну Росію.

Ще й своєю мовою віщала незрозуміло що. Може там накази віддавалися, у котрій годині татарам "всех руських" зарізати?

Майже рік цей АТР катували як могли. Я не знаю, як журналісти в тих умовах з глузду не з'їхали. Обережно, ювелірно видавали у новинах критику, потроху "кусали" нову кримську "владу". Взагалі - нічого сенсаційного, просто не всцикалися окропом від кожного слова Путіна.

Після того як АТР задушать, без роботи залишиться кілька десятків чудових журналістів. Зубастих, талановитих та дуже злих.

Скоріш за усе вони не зможуть працювати в російських ЗМІ. Частина вимушена буде піти з професії. Частина буде потихеньку працювати з Криму на українські ЗМІ.

А частина покидає речі в валізи та приїде до Києва, Харкова, Львова. Й буде так мочити всю цю кримську гоблінську рать, шо гай зашумить.

Й кримчани, які дивилися АТР, відшукають цих журналістів в Інтернеті, будуть їх роботи читати, дивитися. Молоді будуть своїм старим на смарфонах відео крутити. Тут на пам'ять приходить висловлювання: "вони хотіли нас закопати в землю, але забули, що ми насіння". Дуже воно до ситуації з АТР доречне.

Як і закриття телеканалу, що намічене на 1 квітня. Треба ж якось кримській владі своє професійне свято відзначити...

Що ж вони потім зроблять, заборонять Інтернет?

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme