Житомирський злодій ховався від поліції у дивані

Для посвідчення своєї особи чоловік надав підроблений паспорт

Житомирський злодій ховався від поліції…

47-річного житомирянина, якого подали в розшук і обвинувачують у скоєнні 7 крадіжок, поліцейські знайшли у дивані. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

Під час перевірки інформації щодо можливого місця перебування розшукуваного оперативники звернули увагу на підозрілу поведінку господаря одного з домогосподарств села Сінгурів. Чоловік (раніше судимий) помітно нервував і намагався якнайшвидше закінчити розмову з правоохоронцями на подвір'ї. Саме тому вони ретельно оглянули будинок. В одній з кімнат і виявили "гостя", який "відпочивав" у дивані. Для посвідчення своєї особи виявлений у дивані чоловік надав підроблений паспорт.

Чоловік змушений був розповісти поліцейським, яким чином до нього потрапив чужий документ. За його словами, він знайшов його у м. Києві, а зміни до паспорта він вніс самостійно, сподіваючись таким чином інадалі переховуватись від органів розслідування.

Окрім кримінальної відповідальності за низку крадіжок, тепер йому інкримінується ще й підроблення документів. Затриманому загрожує покарання у вигляді ув'язнення на термін від 3 до 6 років.

Нагадаємо, нещодавно у Житомирі патрульні поліцейські витягли з-під дивана злочинця, якого розшукували оперативники.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme