За ніч у Полтаві затримали чотирьох "веселих" водіїв

Полтавські патрульні продовжують "ловити" нетверезих водіїв

За ніч у Полтаві затримали чотирьох "вес…

У ніч на 21 квітня полтавські патрульні затримали чотирьох водіїв у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на сторінку у Facebook Патрульної поліції Полтави.

Першого порушника – водія Mersedes-Benz, зупинили близько 22: 00 на вул. Василя Капніста. Як з'ясувалося при спілкуванні, водій перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Огляд на проводився у присутності двох свідків. Перевірка на алкотестері показала результат – 1.56 проміле алкоголю. На нього було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

В цей же час на вулиці Гожулівській інспектори помітили ще одного нетверезого водія "Мерседесу". Алкотестер показав у його крові 1. 02 проміле спиртного. На водія склали два адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у сані сп'яніння), ч. 1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

А близько опівночі затримали "веселого" водія "ВАЗ-2101". На нього було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП, (Керування в стані сп'яніння), а посвідчення водія – вилучено.

Вже під ранок поліцейські зупинили ще один "ВАЗ" на вул. Козака. Рівень алкоголю в крові водія перевищував норму у три рази. На порушника було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп'яніння), а транспортний засіб було передано тверезому водію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme