В центрі Одеси на тротуар обвалився балкон

В Одесі ліквідують наслідки обвалу балкона на вулиці Базарній

В центрі Одеси на тротуар обвалився балк…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Одеської міської ради, 21 квітня близько 02:00 сталося обвалення балкона четвертого поверху чотириповерхового флігеля за адресою на вулиці Базарній, 25.

Під час інциденту ніхто не постраждав.

У відомстві зазначають, що квартира, до якої відноситься балкон, приватизована і в списках старого та аварійного житла не значиться. Зовні цей балкон не мав ознак аварійності, господиня ним не користувалася. На даний момент в результаті огляду виявлено, що ймовірно обвал стався через гнилі металеві конструкції, які були розташовані всередині балкона. Всім мешканцям будинку видано приписи про заборону користування балконами.

В даний момент співробітники дільниці № 3 комунального підприємства "ЖКС "Порто-Франківський" ліквідують наслідки обвалення.

Раніше співробітниками всіх житлово-комунальних сервісів міста проводилися позачергові огляди технічного стану балконів, еркерів та інших конструктивних елементів будівель.

Виконання даних робіт знаходиться на постійному контролі першого віце-мера Одеси Анатолія Орловського.

Нагадаємо, кілька днів тому в центрі Одеси обвалився фрагмент фасаду бібліотеки ім. Мечникова, а 26 березня в центрі Одеси обвалився фасад будинку на вул. Катериненській.

А 12 квітня чергове обвалення частини фасаду сталося в будинку №12 по Пушкінській, де розміщується Одеське відділення Спілки архітекторів України.

Також активісти оприлюдлили номер телефону Труханова через обвалення фасадів історичних будівель.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme