У Гройсмана також анонсували вирішення проблеми львівського сміття

Львів в очікуванні підписання Меморандуму про прийом сміття 

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Урядовий портал, Кабінет Міністрів України у співпраці із Львівською обласною державною адміністрацією та місцевими органами самоврядування Львівщини знайшли вирішення проблеми утилізації твердих побутових відходів, що утворюються на території Львова.

Сміття з міста буде вивозитися та утилізуватися на полігонах інших міст Львівської області на той час, поки Львівська міська рада прийме остаточне системне рішення щодо способу подальшої утилізації ТПВ, які утворюються у місті.

Домовленості щодо прийому сміття зі Львова на полігонах області буде закріплено у Меморандумі про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони або звалища захоронення твердих побутових відходів.

Документ буде підписано сьогодні, 21 квітня, у присутності Віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона головою Львівської ОДА, головою Львівської обласної ради та головами міських рад Львівщини.

Підписанню Меморандуму передувала низка робочих нарад під головуванням Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, а також Віце-прем'єра Володимира Кістіона за участі представників Львівської обласної адміністрації та органів місцевого самоврядування. Володимир Гройсман неодноразово закликав місцеву владу вирішити проблему вивезення сміття і наголошував на тому, що Уряд готовий надати усю необхідну підтримку, що дозволить урегулювати це питання.

Раніше ми повідомляли про те, що на Львівщину із робочим візитом приїде віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme