Спостерігачі ОБСЄ фіксують довжелезні черги на пунктах пропуску

Спостерігачі ОБСЄ відзначають довгі черги на контрольних пунктах в'їзду-виїзду на Донбасі

Як передає Depo.Донбас, про це йдеться у черговомуц звіті місії від 19 квітня

Повідомлється, що на КПВВ з боку "ЛНР" на південь від моста в Станиці Луганській до відкриття пункту пропуску члени патруля місії бачили чергу з близько 250 чоловік в напрямку підконтрольних уряду районів.

"Пізніше вранці на КПВВ з підконтрольного уряду боку на північ від моста в Станиці Луганській спостерігачі бачили чергу з близько 600 чоловік, які чекали проходу в підконтрольні уряду райони, а також приблизно 200 чоловік, що прямували в протилежному напрямку", - йдеться у повідомленні.

На КПВВ близько підконтрольного уряду селища Новотроїцьке команда СММ бачила чергу з приблизно 90 цивільних автомобілів і близько 100 пішоходів в напрямку підконтрольних уряду районів, а також понад 100 цивільних автомобілів і орієнтовно 200 пішоходів, які чекали пропуску в протилежному напрямку.

Біля підконтрольного уряду селища Березове, що неподалік КПВВ "Мар'їнка", спостерігачі бачили чергу з приблизно 75 цивільних автомобілів і близько 500 пішоходів, які чекали пропуску в напрямку підконтрольних уряду районів, при цьому в протилежному напрямку цивільних автомобілів і пішоходів не було.

За даними Дердприкордонслужби, сьогодні, 21 квітня у контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, вранці на в'їзд і виїзд знаходилося близько 800 транспортних засобів.

"На КПВВ "Майорськ" на в'їзд і виїзд знаходилося 30/140 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 150/150; "Новотроїцьке" - 150/60; "Гнутове" - 60/40", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вчора пасажиро-транспортний потік залишився на рівні попередньої доби.

"В цілому контрольні пункти в'їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 38,2 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів", - повідомляють у відомстві.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme