Синютка розповів, скільки і як допомагав Садовому з його сміттям

До Львова з робочим візитом прибув віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон

Як повідомляє Depo.Львів, Кабінет Міністрів України у співпраці із Львівською обласною державною адміністрацією та місцевими органами самоврядування Львівщини знайшли вирішення проблеми утилізації твердих побутових відходів, що утворюються на території Львова.

У Львові триває нарада за участі віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона, голови Львівської ОДА Олегом Синюткою та головами міських рад Львівщини.

"Громади Львівської області є співчутливими. Попри велику брехню і політичну тріскотню не було жодного дня, коли сміття з міста не вивозилося б на полігони області. Ми тричі допомагали Львову зі сміттям і цей Меморандум допоможе вирішити проблему, а сміттєпереробний комплекс має бути побудований не тільки для Львова, але й для області", - заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За його словами, замість того, щоб безумно витрачати кошти на ефемерні перевезення сміття по Україні краще, щоб вони йшли безпосередньо у громади Львівської області.

Перший заступник голови Львівської облради Андрій Білоус додав, що цей меморандум мав би бути підписаним набагато раніше.

Раніше ми повідомляли про те, що на Львівщину із робочим візитом приїде віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон. Мери міст Львівщини підпишуть меморандум із Садовим.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme