Сина російського депутата посадили в США на 27 років: Той крав інформацію з банківських карток

Окружний суд Сіетла засудив сина російського депутата Романа Селезньова до 27 років позбавлення волі

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на РИА "Новости".

Суд присяжних раніше визнав Селезньова винним в 40 епізодах крадіжки інформації з банківських карт. Йому звинувачували за статтями, пов'язаними з кібершахрайством. Збиток від його дій оцінили в $ 170 млн.

Прокуратура запросила для нього 30 років позбавлення волі. Після того як його визнали винним, Селезньов підписав зізнання, а його адвокати попросили скоротити термін покарання.

"Я приймаю повну відповідальність за все. Я боюся покарання. Я, Роман Селезньов, хочу сказати: я неправий і перепрошую. Сподіваюся, що я одного разу вийду з в'язниці. Я буду дуже багато працювати, щоб заплатити мій борг жертвам і суспільству. Я буду чесно працювати", - наводить агентство витяги з показань.

Прокурор зазначив, що співпраця Селезньова зі слідством була "запізнілою", а його зусилля порахував як "недостатні", щоб виправдати скорочення терміну вироку.

Довідка: Роман Селезньов - син депутата Держдуми від партії ЛДПР Валерія Селезньова. Романа затримали на Мальдівських островах в липні 2014 року. Американські власті повідомляли, що затримання проводили місцеві поліцейські, які потім передали Селезньова представникам Мін'юсту США. У МЗС Росії стверджували, що операцію проводили американські спецслужби. Російське відомство визнало, що сталося "викрадення".

Нагадаємо, що сини російських депутатів дозволяють собі багато чого – один в Іркутській області розстріляв школярів з пневматики.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme