Розбійника, який пограбував вінничанку, видали червоні кросівки

Зловмисник прийшов до жительки Бара як потенційний покупець будинку і,погрожуючи розправою, забрав 20 тисяч гривень та ноутбук

Розбійника, який пограбував вінничанку,…

Поліція затримала грабіжника, який у місті Бар, що на Вінниччині, напав на 64-річну жінку. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

14 квітня до поліції з заявою про вчинення розбійного нападу звернулась 64-річна жителька міста Бар. До неї прийшов потенційний покупець будинку. Чоловік оглядав домогосподарство і раптом вдарив господиню і зв'язав її скотчем. За словами потерпілої, нападник, погрожуючи їй пістолетом, почав вимагати гроші. Знайшовши 20 тисяч гривень та ноутбук, зловмисник втік.

Поліцейським потерпіла розповідла, що незадовго до злочину бачила біля будинку двох підозрілих чоловіків, один з яких був взутий у червоні кросівки. Це й допомогло поліцейським встановити особу зловмисника. Ним виявився 33-річний житель Чернігівської області, раніше судимий за крадіжки. Чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі і проживав у Бару зі співмешканкою. Затримали зловмисника у Вінниці. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Грабіжнику загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Вінниці патрульні затримали злодія, який на залізничному вокзалі вкрав 50 тисяч у онкохворого житомирянина, що приїхав у Вінницю на операцію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme