Прокуратура закінчила розслідування "діянь" екс - "мінздоха" Клименка

Головна військова прокуратура Генпрокуратури завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою екс-Міністра доходів і зборів Олександра Клименка у порушенні закону за чотирма статтями Кримінального кодексу

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

"Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою екс-Міністра доходів і зборів у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації); ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем); ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 366 (службове підроблення); ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 205 (фіктивне підприємництво) КК України", - говориться у повідомленні.



У прокуратурі також зананачили, що наразі Клименку та його захисникам повідомлено про відкриття матеріалів досудового розслідування в порядку ст. 290 КПК України.

Нагадаємо, що 1 березня Голосіївський райсуд Києва дав добро на заочне розслідування проти екс-міністра зборів і доходів.

3 березня Клименка викликали в прокуратуру через "Вести".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme