Під Харковом п'яний чоловік зарубав власного пасинка

У Харківській області затримали чоловіка, який під час сварки вбив пасинка

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП в Харківській області, до чергової частини надійшла інформація від мешканки Чугуївського району про те, що її сусіди сваряться.

За відомостями поліції, при виїзді на місце події правоохоронці виявили 30-річного чоловіка з рубаною раною голови та переломом щелепи. Постраждалого в тяжкому стані доставили до Чугуївської центральної районної лікарні, де від отриманих травм він помер.

Зловмисником виявився 55-річний співмешканець матері померлого. Чоловік розповів, що під час вживання алкогольних напоїв у нього з пасинком виникла сварка, яка переросла в бійку. Після чого він взяв сокиру та наніс декілька ударів по голові молодику.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Чоловіку вже вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харківській області засудили чоловіка, який скоїв розбійний напад та пограбування.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme