На Росії студенти коледжу мистецтв влаштували різанину зі студентами інституту культури

У Бурятії внаслідок масової бійки загинув батько двох дітей

Як передає Depo.Кубань із посиланням на infpol.ru, 15 квітня студенти ВСГІК і учні коледжу мистецтв розпивали пиво за гуртожитком "культурки" на бульварі Карла Маркса. Компанії знаходилися недалеко один від одного.

У якийсь момент у студентів інституту культури закінчилися сигарети. Один із них вирішив підійти до сусідньої компанії і попросив закурити. У відповідь він отримав відмову в різкій формі. Через це незабаром зав'язалася бійка.

Коли бійка припинилася, розлючені учні коледжу вирішили покликати на допомогу друзів, щоб покарати противників. Молоді люди дійшли до коледжу і привели з собою кілька чоловік. Вони знову вирішили вступити в бійку, але вже зі значною підмогою. В цілому в побоїщі брало участь 15 осіб. Під час бійки один із студентів інституту культури витягнув ніж і вдарив ним чоловіка з "групи підтримки". Від отриманих травм 23-річний хлопець помер.

Відомо, що загиблий в коледжі сам не вчився, працював, був одружений і виховував двох дітей. Убивця – 24-річний студент, уродженець Тиви. Зараз він перебуває під вартою.

Як повідомляв Depo.Кубань, на Росії адвокат із двома друзями на машині угнали банкомат.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme