На Полтавщині військкомат влаштував облаву на призовників

У Лубенському районі провели адресний обхід, але призовників вдома не застали

На Полтавщині військкомат влаштував обла…

Полтавський військкомат організував рейди за участю військових та правоохоронців для розшуку призовників, які цьогоріч не з'явилися для проходження комісій, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтаву.

Один з таких рейдів провели у Лубнах. У районі провели адресний обхід, але призовників вдома не застали. Двері відчиняли батьки або ж вдома не було нікого.

Тому правоохорнці залишали повістки у поштових скриньках.

Нагадаємо, з 1 квітня розпочався призов на строкову військову службу. За ухилення від повістки є адміністративна та кримінальна відповідальність. Неявка до військкомату – це правопорушення, за яке можна отримати термін до трьох років позбавлення волі.

"За весняний призов 2016 року було засуджено одного призовника до 1,5 року позбавлення волі з відстрочкою на рік і справи десяти громадян знаходяться в прокуратурі на розгляді", - заступник військового комісара Полтавського ОВК Андрій Ткаченко.

До лав Збройних Сил України та інших збройних формувань протягом квітня-травня 2017 року планують призвати більше півтисячі юнаків з Полтавщини.

Раніше Depo.Полтава повідомляло, що у Полтаві 19 квітня поліцейські отримали інформацію від перехожих про те, що у районі Мотелю лежать металеві предмети, схожі на снаряди. Після перевірки на місці події експерти зазначили, що снаряди часів Другої світової війни та загрози не становлять.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme