На Одещині "швидка" з вагітною жінкою застрягла у сніговому заметі

В Тарутинському районі рятувальники допомогли вагітній жінці дістатися до лікарні

Як передає Depo.Одеса з посиланням на прес-службу ДСНС в Одеській області, в Тарутинському районі Одеської області в сніговому заметі застрягла "швидка" з вагітною жінкою.

Так, 21 квітня о 09:43 до служби порятунку "101" від диспетчера швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що на 6 км в с. Підгірне Тарутинського району в результаті погодних умов (снігові замети) зупинила рух карета швидкої допомоги, в якій перебуває вагітна жінка.

До місця прибули рятувальники ДСНС та за допомогою буксирувального тросу витягли "швидку" на проїжджу частину дороги.

Рятувальники доставили вагітну жінку в лікарню.

Крім того, в штабі Одеської облдержадміністрації з ліквідації наслідків негоди наголосили, що сьогодні вночі погодні умови на Одещині будуть погіршуватись. Школи Одещини закрили через негоду.

За добу рятувальники на Одещині витягнули із снігових заметів близько 100 автівок.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Україну насувається ще один циклон з південного заходу, який накриє снігом Одеську область, а вчора ввечері в Одеській ОДА скликали оперативний штаб для боротьби з наслідками негоди. Одеським школярам сьогодні дозволили не йти до школи.

21 квітня стало остаточно відомо, що в Одеську область повернулися зимові хуртовини, а на Одесу з північної частини області насувається снігопад.

Також вчора з'явилися вражаючі фото одеського шторму, який вирує через негоду і снігопад.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme