UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині міський голова хоче отримувати одразу три зарплати

Меру Старокостянтинова міськрада 28 квітня може збільшити премію до розміру двох нарахованих зарплат

На Хмельниччині міський голова хоче отри…

На сесію Старокостянтинівської міськради винесли проект змін зі збільшення зарплатні меру, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Першу міську".

За проектом змін до рішення "Про умови оплати праці міського голови, першого заступника міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради", в пп.4.1 пропонують слова "в розмірі посадового окладу щомісячно" замінити на "в розмірі 200% нарахованої заробітної плати щомісячно з 01.01.2017 року".

Відтак, у разі прийняття змін, Мельничук отримуватиме премію у розмірі 200% від нарахованої заробітної платні, тобто від суми посадового окладу разом з надбавками. Таким чином він одержуватиме одразу три зарплатні замість однієї та премії. Наразі ж розмір його щомісячної премії дорівнює посадовому окладу.

А до заробітку мера нині, крім посадового окладу, входять: доплата за ранг, надбавки за вислугу років, доступ до державної таємниці та високі досягнення у праці.

До речі, у 2016 році міський голова Старокостянтинова задекларував понад 191 тис. грн офіційного доходу від заробітної плати. Якщо депутати ухвалять зміни, то ця сума має цьогоріч значно зрости.

Нагадаємо, нещодавно журналісти дослідили декларації хмельницької верхівки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme