Медведєв зібрався дерти з кожного, хто приїде до Криму, по 100 рублів за добу

Російська влада планує дозволити Криму (а також Алтайському, Краснодарському і Ставропольському краям) стягувати з приїжджих курортний збір до 100 рублів на добу. У нинішньому вигляді правило торкнеться не тільки туристів, але і всіх, хто приїжджає на курорти у відрядження

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на РБК.

Уряд Росії готовий провести експеримент, дозволивши владі Криму, а також Алтайського, Краснодарського і Ставропольського країв, брати курортний збір до 100 рублів за кожну добу перебування приїжджих старше 18 років. Відповідний законопроект у понеділок, 17 квітня, схвалила урядова комісія з законопроектної діяльності. Прес-служба міністерства у справах Північного Кавказу, яке розробило цей проект, підтвердила, що за підсумками обговорення на правкоміссіі було підтримано внесення законопроекту на розгляд уряду, але з урахуванням пропозицій, що надійшли.

Поточна версія законопроекту передбачає максимально широке коло потенційних платників збору, включаючи туристів, які зупиняються у фізосіб, і працівників у відрядженні, але виключаючи пільгові категорії громадян, випливає з тексту законопроекту і слів джерел, знайомих з обговоренням ініціативи.

Нагадаємо, що це не найоригінальніша ідея щодо анексованого півострова – наприклад, окупанти в Криму пропонують знімати дітей у військовій формі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme