UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кам'янчанка, що зарубала власну матір, постане перед судом

Оскаженіла донька нанесла матері 33 удари сокирою, а потім намагалася приховати злочин

Кам'янчанка, що зарубала власну мат…

Жительку Кам'янець-Подільського району судитимуть за вбивство рідної матері, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облпрокуратури.

У січні цього року вдома між рідними виникла суперечка, що переросла в бійку. Розлючена дочка вхопила сокиру, що стояла поруч, і почала наносити потерпілій численні удари спочатку в голову, а коли жертва почала захищатись - і в область рук.

Після 33 ударів, зрозумівши, що досягла бажаного і позбавила свою матір життя, зловмисниця вирішила приховати сліди злочинних дій.

Знаряддя злочину вона сховала у будинку, а тіло потерпілої помила, переодягла в чистий одяг та поклала у ліжко для того, щоб викликані медики констатували природну смерть жінки.

Однак приховати вчинений злочин не вдалось.

Як повідомив керівник галузевого відділу прокуратури області Віталій Довгань, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за п. 4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України перебуває на розгляді у суді.

Вбивця перебуває за гратами. Їй загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно на Хмельниччині по-звірячому вбили таксиста.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme